Τρόποι Αποστολής

 
Για τις περιοχές εντός της ελληνικής επικράτειας υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής: με διανομή από την εταιρεία μας (εντός λεκανοπεδίου Αττικής κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης), με courier (2-3 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (2-3 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
  • Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 6,50 € μέχρι 2 κιλά. Για πιο βαριά δέματα ή πολύ ογκώδη δέματα μπορούμε να σας δώσουμε ακριβή τιμή μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε κάποιες περιπτώσεις τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  • Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 – 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.